Обавештење

Обавештење поводом Огласа о отуђењу грађевинског земљишта у јавној својини Аутономне покрајине Војводине, јавним оглашавањем, у поступку јавног надметања објављеног 13. децембра 2021. године

          Покрајинска влада објавила је 13. децембра 2021. године Оглас о отуђењу грађевинског земљишта у јавној својини Аутономне покрајине Војводине, јавним оглашавањем, у поступку јавног надметања (у даљем тексту: Оглас), у Дневном листу „Дневник“. У Огласу је наведено да ће се поступак јавног надметања одржати 31. јануара 2022. године, у 10,00 часова, у сали број 1 која се налази на првом спрату зграде Скупштине Аутономне покрајине Војводине, Владике Платона бб. Због одсутности члана Комисије за отуђење грађевинског земљишта из јавне својине Аутономне покрајине Војводине образоване Одлуком Покрајинске владе („Службени лист АП Војводине“, број 28/18, 4/20, 68/20 и 44/21; у даљем тексту: Комисија), одложено је спровођење наведеног поступка.

Седница Комисије за спровођење наведеног поступка заказана је за 7. фебруар 2022. године, у 10,00 часова у просторијама Управе за имовину Аутономне покрајине Војводине, четврти спрат Крила Д зграде на адреси Булевар Михајла Пупина 25, у Новом Саду.

Због тренутне епидемиолошке ситуације, напомињемо да је у поступку јавног надметања обавезно ношење заштитне маске.

Оставите одговор